Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit hår? Så åbner vi gerne dørene for dig i vores frisørsalon i Beder, hvor du kan nyde selvforkælelse i hyggelige rammer.

Hos Klippestudie i Beder tilbyder vi alle former for hårfarvning. Uanset om du ønsker om en større forvandling, eller blot en mindre opfriskning af håret, står vi klar til at hjælpe. Det kan være du drømmer om en naturlig nuance, der fremhæver dine træk, eller ønsker at prøve en ny spændende farve, er vores team af erfarne og uddannede frisører klar til at guide og realisere dit ønske. 

Vores proces starter med en personlig konsultation, hvor vi snakker om dine ønsker, hvorefter vi sammen vælger den farve og teknik, der bedst komplimenterer dig og dine ønsker. Vi tilbyder alt fra fuld farve til reflekser og de helt tynde babylights. 

Book tid til hårfarvning

Hårfarve behandlinger

Uanset om du drømmer om reflekser i mørkt eller lyst hår, en helfarvning i en rødlig nuance eller noget helt tredje, hjælper vi. Nogle af de behandlinger vi tilbyder er: 

  • Farvning af bund
  • Helfarve  
  • Striber i hår
  • Reflekser i hår
  • Babylights

Vi tilbyder naturligvis også klipning af hår i samme omgang, hvis spidserne trænger til det eller du ønsker en ny lækker frisure. Vi tilbyder også kurbehandling, samt ordning af bryn og vipper. 

Du kan se mere om priser her, og ellers er du også velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. 

Reflekser i hår: Giver spil og dybde i håret

Reflekser er den perfekte måde at skabe spil og dybde i håret, uden at det er en markant farveforandring af hele håret. Hos Klippestudie i Beder er vi eksperter i at skabe smukke, naturlige reflekser, der harmonerer med din originale hårfarve. 

Vi bruger kvalitetsprodukter til at sikre, at dine reflekser bliver flotte og mindst muligt skader dit hår. 

Farvning af hår af en professionel frisør

Hos Klippestudie er det utrolig vigtigt for os, at skabe smukke resultater, som du bliver glad for og som også bevarer og forbedre hårets sundhed. Vi anvender derfor kun de bedste produkter på markedet, som er skånsomme mod dit hår og hovedbund, samtidig med at de leverer langvarige og flotte farver.  

Book tid til farvning af hår i Beder nemt og hurtigt her 

Trænger du til en forandring? Så hjælper vi gerne med at forkæle dig og dit hår med en hårfarvning.
Du kan allerede nu booke en tid til farvning af hår hos Klippestudie - og ønsker du at høre mere, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 93 76 75, mail klippestudie@klippestudie.dk eller gennem kontaktformularen her på siden.

Vores team står klar til at forkæle dig og hjælpe med at forvandle dit hår. 
Vi glæder os til at se dig i vores salon i Beder nær Mårslet, Malling og Aarhus. 

Kontakt os og hør mere