Vi hos Klippestudie er din lokale frisør i Beder ved Århus, og vi laver alt i klip, reflekser og farver. Vi er både herrefrisør og damefrisør, og vi klipper meget gerne børn.

Klip og styling hos din frisør til hverdag og fest

Vi er frisører, fordi det er spændende at arbejde med hår, klip og styling til både hverdag og fest.  Vi har alle en 4 års frisøruddannelse. Det er også spændende at arbejde med reflekser og farver samt med permanent. Vi arbejder gerne med alle hårtyper og alle hårlængder, og vi kan sagtens være kreative, selvom det skal være nemt til daglig.

Du kan besøge din frisør, hvis håret har brug for en hårkur, men også hvis du bare vil forkæles. Vores frisør ordner også gerne dine bryn og vipper, selvom du ikke skal til fest. Vi kan tilrette og måske farve dem, så de bliver rigtig flotte. Vi hjælper i øvrigt altid med at finde en stil, der passer præcis til dig.

Ring til os for at bestille en ny frisør tid 

Kig gerne forbi vores frisørsalon i Beder ved Århus for at lave en aftale eller høre mere om, hvad vi tilbyder. Det er altid en rigtig god ide at bestille tid hos din frisør på forhånd. Du kan enten booke din tid online eller ringe til os på telefon 86 93 76 75 for at aftale nærmere.