Har du spørgsmål? Ring idag på
8693 7675

Frisør

Vi hos Klippestudie er din lokale frisør i Beder ved Århus, og vi laver alt i klip, reflekser og farver. Vi er både herrefrisør og damefrisør, og vi klipper meget gerne børn.

KLIP OG STYLING HOS DIN FRISØR TIL HVERDAG OG FEST

Vi er frisører, fordi det er spændende at arbejde med hår, klip og styling til både hverdag og fest.  Vi har alle en 4 års frisøruddannelse. Det er også spændende at arbejde med reflekser og farver samt med permanent. Vi arbejder gerne med alle hårtyper og alle hårlængder, og vi kan sagtens være kreative, selvom det skal være nemt til daglig.

Du kan besøge din frisør, hvis håret har brug for en hårkur, men også hvis du bare vil forkæles. Vores frisør ordner også gerne dine bryn og vipper, selvom du ikke skal til fest. Vi kan tilrette og måske farve dem, så de bliver rigtig flotte. Vi hjælper i øvrigt altid med at finde en stil, der passer præcis til dig.

RING TIL OS FOR AT BESTILLE TID

Kig gerne forbi vores frisørsalon i Beder ved Århus for at lave en aftale eller høre mere om, hvad vi tilbyder. Det er altid en rigtig god ide at bestille tid hos din frisør på forhånd. Du kan enten booke din tid online eller ringe til os på telefon 86 93 76 75 for at aftale nærmere.

Vores medarbejdere


Du kan herunder se billeder af vores medarbejdere

Jette

Frisør

Betina

Frisør

Dorthe

Frisør

Følg os på facebook

Følg Klippestudie på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vi har flotte vurderinger og over 475 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

Kontakt os

Klippestudie ApS
Kristiansgårdensvej 2
8330 Beder
Tlf. 86 93 76 75
klippestudie@klippestudie.dk
CVR: 18406470

Åbningstider

  • MandagLukket
  • Tirsdag10.00 - 17.00
  • Onsdag10.00 - 17.00
  • Torsdag10.00 - 17.00
  • Fredag10.00 - 17.00
  • LørdagLukket

Find os