Velkommen til salon Klippestudie, vi tilbyder herreklip lige efter dine ønsker. I vores frisørsalon i Beder, bliver du mødt af erfarne frisører, der både hjælper dig hvis du ønsker en hurtig studsning, et klassisk herreklip eller vil eksperimentere med en ny frisure. 

Vores formål er at give dig en god behandling, så du kan forlade salonen med en frisk frisure, og en god følelse af fornyet velvære. 

Alle vores frisører er uddannet og passionerede omkring arbejdet, hvilket gør at vi altid sætter en stor ære i at levere et tilfredsstillende resultat, og at give dig en behagelig oplevelse hver gang.  

Har du brug for inspiration eller vejledning inden klipningen går i gang, så kan vi også hjælpe dig med at finde den frisure, der bedst komplementerer dig og dine ønsker. 

Book tid til herreklip

Pleje og styling efter herreklip 

Vi anvender kun de bedste produkter til vask, styling og evt. farvning, så dit hår og hovedbund får den bedste behandling.

Ønsker du at høre mere om produkter eller stylingsmetoder, så er det naturligvis også noget vi kan hjælpe med. Efter klipningen vejleder vores team dig gerne i, hvordan du bedst plejer og styler dit hår. Vi forstår, at mænds hårpleje kan være lige så vigtig som selve klipningen, og derfor tilbyder vi også en række kvalitetsprodukter til mænd.

Se mere om vores produkter her 

Hvad koster et herreklip?

Prisen for en herreklip afhænger af hvad der præcist skal laves, men som udgangspunkt tilbyder vi priser fra 395,- og maskinklip er fra 220,- 

Ønsker man børneklip i samme omgang er prisen på det fra 295,- 

Vi tilbyder også farvning af hår, retning af øjenbryn og meget mere. 

Se mere om vores priser her

Kontakt os eller book tid online til herreklip i Beder

Skal du have en ny tid til klipning, så kan du nemt og hurtigt booke en tid gennem vores online booking her. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere på telefon 86 93 76 75, mail klippestudie@klippestudie.dk eller gennem kontaktformularen her på siden. 

Vi glæder os til at se dig i frisørsalonen Klippestudie i Beder nær Mårslet, Malling og Aarhus. 

Kontakt os og hør mere